Soba 2 Škrlatica

Soba 2 Škrlatica

Dvoposteljna soba | zakonska postelja

Škrlatica ni le druga najvišja slovenska gora, ampak je tudi vila iz Vandotovih zgodb o nepremagljivem junaku Kekcu. Mali Mežnarčev Gregec, po domače Kekec, je otroški lik z najboljšimi lastnostmi fantovskega vzornika. Vandot je pripoved postavil v čudovito, a tudi nevarno naravo, polno skalovja, skokov, brezen in prepadov. Kekčeve zgode in nezgode se dogajajo v najbolj slikovitih gorah Julijcev in alpskih dolinah nad Kranjsko Goro in Martuljkom. Otroški svet je prepleten z naravo, živalmi in bajeslovnimi bitji, med katerimi je ob duhovih in divjem možu Prisanku tudi spremenljiva Vila Škrlatica, ki dobrim pomaga, hudobne pa kaznuje. Vila Škrlatica (vsa onemogla, komaj še diha, v rokah nosi kolovrat): “O, Tinkara in Mojca! Samo še oblake lahko predem na kolovratu, nič več dreves, gora, smeha, neba, samo še oblake, težke, debele, vijolične, polne vode in žalosti. Voda in spanec. Le kaj bo, le kaj bo?”

V sobi je

V sobi z balkonom so postelja (160x200), mizica s stolom in dve omari. Soba s pogledom na Triglav ima svojo kopalnico s tušem.

V sobo žal ni mogoče postaviti dodatnega pomožnega ležišča niti otroške posteljice.

Cena in doplačila

1 oseba na noč 56 - 68 €
2 osebi na noč 64 - 76 €
Turistična taksa na osebo 2,00 €/dan
Turistična taksa za otroke starejše od 7 let 1,00 €/dan
Zajtrk na osebo 8 €
Višji znesek velja 15.6.-15.9. in 25.12.-6.1., nižji pa vse ostale datume. Ob odpovedi rezervacije manj kot 14 dni pred prvo nočitvijo zadržimo vrednost prve nočitve.

Pri najemu celotne hiše ali za več kot 7 nočitev odobrimo dodaten popust. Posebni popusti in možnost prevoza tudi za udeležence športnih prireditev v bližini.

Zajtrk

Bogat zajtrk postrežemo v zajtrkovalnici v mansardi s prekrasnim pogledom na Triglav in Julijce.

Stopimo v stik

Včasih so spletni obrazci za neposredno rezervacijo tako trmasti, da vas pustijo čakati celo večnost. Ne dajte se jim! Pokličite naju ali nama pošljite e-mail in se bomo hitro zmenili.

Pošlji sporočilo

B&B sva zagreta hajkerja in bajkerja, zato z veseljem sprejemava v goste oboje!

OK