Ponudba sob

Soba 1 Zlatorog

Dvoposteljna soba | 2 enojni postelji
2 15m2 Kriška gora balkon

Soba je dobila ime po pripovedki o Zlatorogu - o mladem lovcu iz doline Trente, ki je rasel v varstvu belih žena.

Preberi več

Soba 2 Škrlatica

Dvoposteljna soba | zakonska postelja
2 15m2 Triglav balkon

Škrlatica ni le druga najvišja slovenska gora, ampak je tudi vila iz Vandotovih zgodb, ki dobrim pomaga, hudobne pa kaznuje.

Preberi več

Soba 3 Matjaž

Triposteljna soba | zakonska in enojna postelja
3 18m2 Triglav balkon

Legendarni kralj Matjaž se je moral z zdesetkano vojsko zateči v votlino pod Peco, ki se mu je sama odprla in ga skrila pred sovražniki.

Preberi več

Soba 4 Soteska

Dvoposteljna soba | pograd
2 17m2 Triglav balkon

Dovžanovo sotesko je v stare zemeljske sklade – konglomerate, apnence, peščenjake in glinovce – izdolbla hudourniška reka Tržiška Bistrica. Reka kipi čez edinstveno pregradno slapišče velikih zaobljenih blokov belega kremenovega konglomerata.

Preberi več

Soba 5 Velebaba

Dvoposteljna soba | 2 enojni postelji
2 18m2 Kriška gora balkon

Na Raduhi planini je živel velikan, ki je bil takšen hrust, da je v hosti izpulil smreko, osmukal njene veje – pa je imel popotno palico. Potikal se je po hostah med Lučami in Solčavo ter lovil medvede, gamse in jelene, si jih pekel na ražnju in se mastil, žejo pa si je gasil v Savinji.

Preberi več

Najem hiše

Za večje skupine ponujamo najem celotne hiše (gornji nadstropji z vsemi sobami ter dnevna soba/jedilnica in opremljena kuhinja s hladilnikom, chill out kotiček in igralni prostor na podstrešju).

Kontaktirajte nas

Rezervacije in povpraševanje

Izpolnite obrazec in v najkrašem času vas bomo obvestili o razpoložljivosti in posredovali dodatne informacije. Za neposredne rezervacije nam pišite na bostjan@baznitabor.si ali pokličite na 041 637 408 oziroma 041 790 211. Hvala!

Pri najemu celotne hiše ali pri več kot 7 nočitvah odobrimo dodaten popust. Posebni popusti in možnost prevoza tudi za udeležence športnih prireditev v bližini.

Kontaktirajte nas

Stopimo v stik

Včasih so spletni obrazci za neposredno rezervacijo tako trmasti, da vas pustijo čakati celo večnost. Ne dajte se jim! Pokličite naju ali nama pošljite e-mail in se bomo hitro zmenili.

Pošlji sporočilo

B&B sva zagreta hajkerja in bajkerja, zato z veseljem sprejemava v goste oboje!

OK