Kaj dogaja

Kdaj, če ne zdaj?!

Kdaj, če ne zdaj?!

Vklopi se v odklop in naredi nekaj zase! V treh dneh se nateci, naekolesari in/ali nahodi, obišči keramično delavnico, se “poarpaj” in se ob tem še naužij odklopljenega miru na samem, a vendar tako blizu! Dve nočitvi za dve osebi: 85,00 EUR (do 14. 6. in od 15. 9. do 24. 12. 2021) oziroma 101,00 EUR (od 15. 6. do 15. 9. 2021). Ob najmanj dveh nočitvah ponujamo 50 % popusta za dodatno ponudbo: Barbarino keramično delavnico, celodnevno izposojo e-kolesa, 30 minutni ARP trening in velikopotezno gorsko turo s planinskim vodnikom/vodnico (npr. prečenje Košute, krožna tura Bazni tabor-Storžič ali grebenska tura Zelenica-Golica). Zajtrk za odraslega: 8,00 EUR/osebo, turistična taksa 2,00 EUR/osebo. Kontaktiraj nas za konkretno ponudbo!

Spet: “Hvala vam!”

So nas pohvalili pri Arbnbju, zato najbrž lahko delimo z vsemi vami, predvsem s tistimi, ki ste kakorkoli prispevali k tem pohvalam. Hvaaaaaalaaaaaaa in dobrodošli!

Novo: paket “Naredite nekaj zase”

Novo!

PAKET “NAREDITE NEKAJ ZASE”

Tek & tura/hoja/kolo izleti & keramična delavnica & ARP terapija

Dobrodošli!

Dobrodošli!

Pri nas vas na stopnišču pričaka tabla, na kateri je bila doslej v več kot 50 jezikih napisana – preprosto in iskreno – dobrodošlica. V prvih šestih letih smo zabeležili 5.826 nočitev gostov iz 54 držav sveta. In v vsega treh mesecih se nam je zgodilo, da nismo gostili prav nikogar. Zdaj, ko se to dogaja že tretji mesec zapored, smo dojeli, da bo to, kar sledi, nič drugega kot nov začetek. Zato smo se namesto dodati prvič v pol ducata letih odločili s table nekaj pobrisati: vse. Odslej boste torej, dragi gosti, spet pisali nove začetke Baznega tabora (kreda čaka). Za nameček tudi ob prenovljenem objektu in okolici (več sledi kmalu). Že v začetku junija … pa dobrodošli!

To poletje uživajte na samem!

Bazni tabor leži sredi Križ (oziroma Križev, kot jim pravimo domačini), na samem v vznožju prelepega grebena Kriške gore. Brez gneče, značilne za Bled in podobno oblegane kraje, a z vso potrebno infrastrukturo v bližini. Po manj kot petminutni vožnji boste na pragu supermarketov vseh velikih trgovskih verig, na črpalki, v lekarni, … In po manj kot petnajstminutni vožnji na obronkih pod Kofcami ali na ljubeljskem platoju pod Zelenico. Pri nas imate vso Gorenjsko (kot) na dlani! Do poznega maja sprejemamo rezervacije večjih skupin (do 16 gostov). Zagotavljamo vam izoliranost in mir, za čistočo in prijaznost pa že dolga leta na glavnih rezervacijskih portalih itak dobivamo najvišje ocene. Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite, domačih gostov smo vedno veseli!

Dobrodošli pri postanku na Trans Karavanke!

Dragi MTB-jevci, če na turnokolesarski poti Trans Karavanke na Tržiškem, med Jezerskim in Stolom, potrebujete streho nad glavo in za zajtrk topel čaj ali kavo, prisrčno vabljeni k nam!

Zdravo, nagajivo in dobrotljivo 2019!

Spet smo #superhost!

2018 začenjamo tako, kot smo končali 2017 – s priznanjem!😃

Godi, a vseeno ne mislimo zaspati na lovorikah…

…in junaki gostoljubja!

🤗Ne le “supergostitelji”, tudi “junaki gostoljubja” smo spet! Zdaj pa dovolj pohval, kriteriji so postavljeni, gremo delat, sezona je pred vrati…

Srečno in zdravo 2018!

To priznanje gre vsem nam skupaj, še posebej našim dragim gostom. Iskrena hvala vsem, ki kakorkoli prispevate k zgodbi Baznega tabora. Vedno dobrodošli in naj bo 2018 še eno najljubše leto za vse!

foto: Luka Rener

Tudi pod streho poleti sveže!

Čeprav so pri nas na Gorenjskem poletne temperature običajno znosne, smo se v dobro naših občutljivejših gostov odločili za precejšnjo investicijo: v zajtrkovalnici/dnevni sobi in v 3p sobi v 3. nadstropju smo namestili klima napravi. Tako bo tudi v najbolj vročih dneh bivanje v Baznem taboru nadzorovano sveže!

Bo za novo leto najbrž zgledala takole / Will probbably look like this over New Year's eve Mala pikica v sobi št. 6 / The little one in room No. 6
Prvomajski kres

Prvomajski kres

TRARAAAAA, TRARAAAAA, BUMBRBUMBRBUM!!!

Danes, na veliki šmaren smo v Bazni tabor / Base Camp že dosegli število nočitev v celotnem lanskem letu. Smo zeeeeeelo veseli! Ocene imamo spodbudne tako na Booking.com kot na Airbnb in TripAdvisor. Hvala vsem našim dragim gostom, tako tistim, ki ne morete prehvaliti pogledov in zajtrka, kot tistim, ki niste povsem zadovoljni (škoda, da tega ne poveste kar nam)! Prvim za spodbudo, čudovite trenutke veselja in neskončne debate, drugim za motiv in spoznanja, kaj se da narediti še bolje. Gremo naprej … in, jasno, dobrodošli!

Čilaut kotiček deluje

Čilaut kotiček deluje

To sta verjetno največja sedalna/bralna vzglavnika (“powštra” po domače) v vsej Gorenjski! V Baznem taboru smo uredili fleten, prijeten čilaut kotiček …

Kravji bal

Kravji bal

Sonce, čudovita okolica, sprevod krav, domači ansambli in dobra hrana. Zaplešite na balu!

Ustvarjalne delavnice

Ustvarjalne delavnice

Ko nas ne vleče v hrib ali ne raziskujemo okolice, ustvarjamo, gnetemo in mečkamo glino, barvamo lončke in posodice ter uživamo, ko iz peči jemljemo sveže pečene izdelke. Vsaka nova peka je poglavje zase.

Šuštarska nedelja

Šuštarski sejem na angelsko nedeljo, prvo nedeljo v septembru, je stara tržiška tradicija. In s to tradicijo je povezano tudi kuhanje tržiških bržol. Pridite v Tržič, kupite si čevlje, najejte se bržol in se prepustite zabavi!

Stopimo v stik

Včasih so spletni obrazci za neposredno rezervacijo tako trmasti, da vas pustijo čakati celo večnost. Ne dajte se jim! Pokličite naju ali nama pošljite e-mail in se bomo hitro zmenili.

Pošlji sporočilo

B&B sva zagreta hajkerja in bajkerja, zato z veseljem sprejemava v goste oboje!

OK