Soba 3 Matjaž

Soba 3 Matjaž

Triposteljna soba | zakonska in enojna postelja

Legendarni kralj Matjaž se je moral z zdesetkano vojsko zateči v votlino pod Peco, ki se mu je sama odprla in ga skrila pred sovražniki. V votlini je Matjaž sedel za mizo, ostali pa so posedli po tleh okrog njega in zaspali. Legenda pravi, da se bo, ko mu brada zraste devetkrat okrog mize, prebudil. Takrat bo pred njegovo jamo sredi zime zrasla lipa, ki bo cvetela od polnoči do ene zjutraj in se nato posušila. Tedaj bo Matjaž s svojimi vojaki prišel ven, premagal in zatrl vse svoje sovražnike, pregnal krivico s sveta in spet zavladal Slovencem.

V sobi je

V sobi z balkonom sta dve postelji (90x200 in 150x200 cm), mizica s stolom in omara. Soba s pogledom na Triglav ima balkon in kopalnico s tušem. Primerna je tudi za družine z majhnimi otroki.

V sobi je mogoče postaviti dodatno otroško posteljo za otroka do dveh let.

Cena in doplačila

2 osebi na noč 69 - 81 €
3 osebe na noč 77 - 89 €
Turistična taksa na osebo 2,00 €/dan
Turistična taksa za otroke starejše od 7 let 1,00 €/dan
Zajtrk na osebo 8 €
Višji znesek velja 15.6.-15.9. in 25.12.-6.1., nižji pa vse ostale datume. Ob odpovedi rezervacije manj kot 14 dni pred prvo nočitvijo zadržimo vrednost prve nočitve.

Pri najemu celotne hiše ali za več kot 7 nočitev odobrimo dodaten popust. Posebni popusti in možnost prevoza tudi za udeležence športnih prireditev v bližini.

Zajtrk

Bogat zajtrk postrežemo v zajtrkovalnici v mansardi s prekrasnim pogledom na Triglav in Julijce.

Stopimo v stik

Včasih so spletni obrazci za neposredno rezervacijo tako trmasti, da vas pustijo čakati celo večnost. Ne dajte se jim! Pokličite naju ali nama pošljite e-mail in se bomo hitro zmenili.

Pošlji sporočilo

B&B sva zagreta hajkerja in bajkerja, zato z veseljem sprejemava v goste oboje!

OK